Lage baby uro selv

Da er hjemmelaget Baby-Uro en ypperlig ting å lage. Det er også en fin måte å få brukt gamle klær du ikke lengre trenger. For å lage en hjemmelaget personlig uro til babyen din trenger du:.

Det å lage sin egen uro til babyen trenger ikke være vanskelig. Søt hjemmelaget baby-uro Det å lage sin egen uro til babyen trenger. Her finner du bordkort, borddekorasjon, pynt og mye mer du kan lage selv til baby showeren.

Den skulle jeg lage en versjon av, og lagde en versjon det gjorde jeg.

Jeg fant mange flotte forskjellige type uro på nettet men mange av dem var til en stiv pris og i tillegg ønsket jeg egentlig å lage en selv. Egentlig skulle de bli babyrosa, men så viser det seg altså at. Silkebåndet lekene henger i har jeg sydd på selv, dette er hvitt. Ellers er det jo som du nevner fint å kunne lage nye komponenter til babygymmen etterhvert som du ser . En uro over sengen er koselig og stemningsfullt for babyen å se på. Graviditeten Prosjekt: lage uro til barneseng!

Her hjemme er jeg i full gang med ulike baby-prosjekter. Det er jo litt ekstra stas med ting jeg har laget selv! Vakker babyuro funnet på Etsy – fra butikken PinkPerch.

Det finnes mange fine man kan kjøpe – og mange enda finere man kan lage. Sy disse vakre fuglene – antall og oppheng velger du selv . Babygym og uro vil jeg hvertfall lage selv. This Pin was discovered by Monica Bogdanoff. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.

Jeg har lenge tenk på å lage en slags uro over senga til Sofus. Tenk deg at du er en liten baby som ligger og titter opp på disse herlighetene! Har tenkt lenge selv å lage slike, kanskje jeg snart får satt meg ned. Er det noen som har tips om en uro som har falt i smak hos den lille?

Jeg tror jeg skal prøve å få det til, – selv om jeg ikke er flink til å lage ting . Det er alt du trenger for å lage fin pynt til hjemmet. På de neste sidene viser vi dge hvordan du lager en fargerik uro og en . Søt hjemmelaget baby-uro Det å lage sin egen uro til babyen trenger ikke være vanskelig. Jeg har laget en uro ut av en plast-ring, silketrå diamanthjerter og . Og å lage en enkel uro til å henge over babyvuggen kunne jeg jo få til!

Ideèn er å lage en pakkeløsning som skal selges – flott til babyshower, dåpsgave eller barselsgave.